Go Gril

0.0
Работно време:
11:00 - 20:00 ч.
затворено
Доставка:
3.99 лв.
40 мин.

Грил пакет

10 бр. кебапчета

600 гр.
9.45 лв.

10 бр. Кюфтета

600 гр.
9.45 лв.

5 бр. Кълцана наденица

500 гр.
8.65 лв.

5 бр. Телешки нденички

500 гр.
9.75 лв.

5 бр. Свински шишчета

400 гр.
11.45 лв.

Грил БОКС

20 бр. Кебапчета

1.2 кг.
18.25 лв.

20 бр. Кюфтета

1.2 кг.
18.25 лв.

10 бр. Кълцани наденички

1 кг.
16.45 лв.

10 бр. Телешки наденички

1 кг.
18.55 лв.

10 бр. Свински шишчета

800 гр.
21.95 лв.

Салати

Домашна лютеница

100 гр.
1.35 лв.

Боб по родопски

1.35 лв.

Снежанка

100 гр.
1.35 лв.

Сандвичи

Хот Дог с кебапче и сос

1.79 лв.

Хот Дог с кълцана наденичка и сос

2.65 лв.

Хот Дог с телешка наденичка и сос

2.89 лв.

Сандвич с 2 бр. кебапчета и сос

2.89 лв.

Сандвич с 2 бр. кюфтета и сос

2.89 лв.

Сандвич с свинско шишче и сос

3.19 лв.

Скара

Кебапче

60 гр.
1.09 лв.

Кюфте

60 гр.
1.09 лв.

Кълцана наденичка

100 гр.
1.95 лв.

Телешка наденичка

100 гр.
2.19 лв.

Свинско шишче

80 гр.
2.49 лв.

Тройка кебапчета с хлебче и сос

3.79 лв.

Тройка кюфтета с хлебче и сос

3.79 лв.

Тройка мешана скара с хлебче и сос

5.25 лв.

1 бр. пилешко крилце

1.19 лв.

3 бр. пилешки крилца

3.39 лв.

10 бр. пилешки крилца

10.75 лв.

Вашата поръчка